Bursa’da 48 saatlik müdahale

DAĞDER HABER
0 0

Karla mücadele için tüm hazırlıklarını tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki temizlik ekipleri, alt ve üst geçitlere 48 saatlik müdahale için bekliyor.

BURSA (İGFA) – Bursa’da Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki temizlik ekipleri, karla mücadele için tüm hazırlıklarını tamamladı. Kent Estetiği Şube Müdürlüğü’ne bağlı mobilize ekipler, yaya alt ve üst geçitlerde solüsyonlama ve kar temizliği çalışması gerçekleştirecek. Kent Meydanı, Şehreküstü, Heykel, Ankara Yolu, İzmir Yolu, İstanbul Yolu ve Mudanya Yolu’ndaki tüm alt ve üst geçitler ile Acemler alt ve üst geçitlerinde, havaalanlarında kullanılan özel buzlanma önleyici solüsyonlarla, 48 saat boyunca buzlanmaya karşı koruma sağlanıyor. Toplam 21 alt geçit ve 54 üst geçitte süreç boyunca sürekli teyakkuzda tutulacak olan ekiplerle, periyodik olarak, mücadele planı doğrultusunda, solüsyonlama ve temizlik çalışmaları devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Ankara'da elektronik atıklar için geri dönüşüm atağı

Ankara’da 2015 yılından bu yana 100 tondan fazla elektronik atığı geri dönüşüme kazandıran Yenimahalle Belediyesi örnek uygulama başlattı. ANKARA (İGFA) – İklim değişikliği, kuraklık gibi çevresel sorunlarla yüzleştiğimiz bu günlerde geri dönüşümün önemine bir kez daha dikkat çeken Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Elektronik atık çöp değildir. Doğaya ciddi derecede […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/