Ardahan’dan girişimcilere davet

DAĞDER HABER
0 0

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir, Ardahan Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan 300 kişilik fabrika için yatırım yapmak isteyen girişimcilere teşvikler konusunda destek olacaklarını söyledi.

Aynı zamanda SERKA Yönetim Kurulu Üyesi olan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, girişimcileri Ardahan’a yatırım yapmaya davet etti.

SERKA Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir ile Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, birçok firma ile yapılan görüşmeler kapsamında Kars kent merkezinde tekstil üretimi yapan Akpol Tekstil firmasını yerinde ziyaret etti. 170 kişinin istihdam edildiği firmada, üretim kapasitesini artırmak istediklerini belirten Genel Sekreter Taşdemir, sanayi sektöründe yeni istihdam alanlarının yaratılması için yatırım yapmak isteyen ve mevcut fabrikalarının kapasitesini artırmak isteyen girişimcilere destek ve teşvikler konusunda Kalkınma Ajansı olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

2021 yılındaki Ajans desteklerinin küçük ve orta büyüklükteki işletmelere yönelik olacağını kaydeden Genel Sekreter Taşdemir, bölge illerinde yatırım yapmak isteyen girişimcilere, yatırım alanlarının tahsis edilmesi ve işletmelerin kurulması için Ajans olarak her zaman destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Ardahan Üniversitesi'nin performansı belli oldu

2020 Türkiye Bilim Raporu’na göre Ardahan Üniversitesinin sıralamalardaki yeri de belli oldu. Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) 2020 yılı Türkiye Bilim Raporu’nu yayınlandı. TÜBA, hazırladığı raporda, Türkiye’deki üniversitelerin bilimsel performansını belirlemeyi ve akademik ortamın her yönüyle değerlendirmesini yapmayı hedefliyor.  Türkiye’nin bilimsel çalışmalardaki mevcut durumunu veriye dayalı olarak ortaya koymada önemli olan bu […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/