Kahramanmaraş’ta ana arterler kardan temizlendi

DAĞDER HABER
0 0

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kar yağışında ulaşımın aksamaması için sabaha kadar yollarda temizleme ve tuzlama yaptı.

KAHRAMANMARAŞ (İGFA) – Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde devam eden karla mücadele çalışmalarına şehir merkezinde de devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, karbıçaklı tuz araçları, kazıcı-yükleyiciler, greyderler, açık tuz araçları ve solüsyon aracı olmak üzere tüm araç ve ekipmanlarla sahada yerini aldığını duyururken, “Şehir merkezinde ana arterlerimizde bir sorun yok. Sağlık kuruluşlarımıza ulaşım başta olmak üzere şehir merkezinde ulaşımda konusunda herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır” açıklamasında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Büyükşehir TV ile dünya Kayseri'yi canlı izliyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘Akıllı Şehir Kayseri’ uygulamasının bir örneği olan Büyükşehir TV sayesinde 360 derece panoramik kameralarla şehir ve Erciyes’in canlı izlenebildiğini söyledi. KAYSERİ (İGFA) –  Vatandaşlar, “tv.kayseri.bel.tr” internet sitesinde Kayseri Büyükşehir TV adı altında Kayseri’de 20, Erciyes Kayak Merkezi’nde ise 12 turistik kamera olmak üzere […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/