Jandarma, Aksaray’da suçlularla mücadeleyi sürdürüyor

DAĞDER HABER
0 0

Aksaray’da jandarma 1-15 Ocak 2021 tarihlerinde yaptığı suç ve suçlularla mücadele kapsamındaki çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 45 kişiyi yakalayarak adli makamlara sevk etti.

AKSARAY (İGFA) – Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Nitelikli asayiş suçları kapsamında yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek amacıyla yılın ilk 15 günlük çalışmalarını kamuoyuyla paylaşan Jandarma, Asayiş Timleri ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT)’nın itinalı çalışmalarıyla 45 şahsı yakaladığını duyurdu. Çalışmalarda, “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma”, “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması”, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak veya Sağlama”, “Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma”, “Silahlı Tehdit”, “Hırsızlık” suçları başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranan ve yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

İstiklal Üniversitesi'nden tıp fakültesi hedefi

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, tıp ve mühendislik fakülteleri kurmak istediklerini dile getirdi. KAHRAMANMARAŞ (İGFA) –  TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal, İmran Kılıç, AK Parti İl Başkanı Avukat Fırat Görgel ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Rektörü […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/