İstiklal Üniversitesi’nden tıp fakültesi hedefi

DAĞDER HABER
0 0

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, tıp ve mühendislik fakülteleri kurmak istediklerini dile getirdi.

KAHRAMANMARAŞ (İGFA) –  TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal, İmran Kılıç, AK Parti İl Başkanı Avukat Fırat Görgel ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül’ü ziyaret etti.  Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarete AK Parti il, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri de eşlik etti.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’nin (KİÜ) yeni hizmet binasına taşınması nedeniyle ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten AK Parti heyeti, Rektör Prof. Dr. Sami Özgül’le bir süre sohbet etti.

Rektör Özgül ise, üniversitenin yeni bölüm ve programları ile kampüs yeri belirleme çalışmaları hakkında AK Parti milletvekillerine bilgiler verdi. KİÜ bünyesinde tıp ve mühendislik Fakültesi kurmak istediklerini vurgulayan Rektör Özgül, “Milletvekillerimizin desteği ile bu fakültelerimizi de hayata geçireceğimize inanıyorum” dedi.
Üniversitenin gelişim sürecine katkı sunmaya devam ettiklerini belirten heyet, YÖK ve diğer kurumlar nezdinde yapılan girişimleri yakından takip edeceklerini dile getirdiler.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

EY DAĞ YÖRESİ HEPİMİZE MÜJDE OLSUN! GURURLANIN! SEVİNİN!

Dağder; Cumhurbaşkanlığı Makamının 13.01.2021 tarih ve 3426 sayılı Kararı ile ‘KAMU YARARINA ÇALIŞAN DERNEK’ statüsüne alınmıştır. (Bu yazı tarihe not düşmektedir) Kurulduğu 1986 yılından bu tarafa, gerek üye sayısı ve teşkilat yapısıyla, gerekse yaptığı faaliyetler ile Bursa’nın en büyük ve en etkin sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Dağder; Cumhurbaşkanlığı Makamının […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/