Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı’ndan vatandaşlara çağrı

DAĞDER HABER
0 0

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Meteoroloji tarafından yapılan uyarıyla birlikte gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirterek, vatandaşların da olası karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı dikkatli olmasını ve sürücülerin de araçlarında kar lastiği kullanmaları konusunda çağrıda bulundu.

Vatandaşların kış mevsimini daha rahat geçirmeleri için önceden bir dizi önlem aldıklarını belirten Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe genelinde soğuk ve yağışlı havaya karşı belediye olarak tüm önlemleri aldıklarını dile getirdi.

Ekiplerin 3 vardiya halinde 24 saat görev başında olacaklarını kaydeden Çolakbayrakdar, “Özellikle gece saatlerinde sabaha karşı oluşabilecek donmalara karşı depomuzda bulunan 5 bin ton tuz ile tuzlama çalışmalarımız durmaksızın devam edecek. Araç sürücüleri kışlık lastiklerini takmadan yola çıkmasın” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, ayrıca soğuk havaya karşı kış mevsiminde olası karbonmonoksit zehirlenmeleri hususunda da vatandaşları uyardı.
 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa'da emniyet kayıp zihinsel engelli için alarm verdi

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı, Bursa’da zihinsel engeli bulunan 47 yaşındaki Önder Uçar için “kayıp alarmı” verdi. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı, Bursa’da zihinsel engeli bulunan 47 yaşındaki Önder Uçar için “kayıp alarmı” verdi. SMS yoluyla cep telefonlarına gönderilen kayıp bilgisinde Önder Uçar’ın 1,75 boyunda, 75 kilogram, sarışın […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/