Büyükşehir TV ile dünya Kayseri’yi canlı izliyor

DAĞDER HABER
0 0

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘Akıllı Şehir Kayseri’ uygulamasının bir örneği olan Büyükşehir TV sayesinde 360 derece panoramik kameralarla şehir ve Erciyes’in canlı izlenebildiğini söyledi.

KAYSERİ (İGFA) –  Vatandaşlar, “tv.kayseri.bel.tr” internet sitesinde Kayseri Büyükşehir TV adı altında Kayseri’de 20, Erciyes Kayak Merkezi’nde ise 12 turistik kamera olmak üzere 360 derece panoramik görüntü ile şehri canlı izleme imkânı buluyor.

Yüzbinlerce izlenmeyi bulan canlı yayınlarda Türkiye’nin en büyük meydanlarından Cumhuriyet Meydanı, Tarihi Kayseri Kalesi, Erciyes, Sivas Caddesi, Anadolu Harikalar Diyarı, Hunat, Talas gibi Kayseri’nin tarihi, kültürel güzellikleri izleniyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç teknolojinin bütün imkânlarını kullanan bir belediye olduklarını vurgulayarak, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak günümüz teknolojisini en iyi şekilde sunmayı amaçlıyoruz. Teknolojik altyapımızın gücünü her geçen gün akıllı şehircilik felsefesi kapsamında güçlendiriyoruz. Yeni projelere, pilot uygulamalara imza atıyoruz. Turistik kameralar ile Türkiye ve dünyadan tüm vatandaşlarımız şehrimizi canlı izleme imkânından yararlanıyor” diye konuştu.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Aksaray Belediyesi'ne 2.5 milyon liralık hibe desteği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aksaray Belediyesi’ne .çevre kirliliğinin önlenmesi için 2.5 milyon liralık hibe desteği sağladı. AKSARAY (İGFA) – Aksaray Belediyesi vatandaşlara temiz yaşam alanları oluşturmak, oluşan bu yaşam alanlarını korumak ve gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevre bırakmak için çevre temizliği ilgili önemli çalışmalar yürütüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/