Aksaray Nuri Yazıcı Kitap Konağı’nın kapılarını yeniden açıyor

DAĞDER HABER
0 0

Aksaray Belediyesi, pandemi nedeniyle ara verdiği Nuri Yazıcı Kitap Konağı ve Genç Osman Millet Kıraathanesi’nin faaliyetlerine yeniden başlıyor.

AKSARAY (İGFA) – Koronavirüs tedbirleri dolayısı ile günlerdir boş kalan Genç Osman Millet Kıraathanesi ve Nuri Yazıcı Kitap konağı 18 Ocak 2020 Pazartesi günü tekrar hizmet vermeye başlayacak.

Geçtiğimiz yıl açılışı yapılarak hizmet vermeye başlayan ve Aksaray’ın ilk Millet Kıraathanesi olan Genç Osman Millet Kıraathanesinde toplam 11 bin kitap yer alıyor. Vatandaşların ücretsiz olarak kullanabildiği kıraathanenin içerisinde zengin kitap varlığının yanı sıra kafeterya, çalışma odaları, grup çalışma odaları ve bilgisayar odası bulunuyor. Kitap severlerin yeni uğrak noktası olan Genç Osman Millet Kıraathanesinde ücretsiz çay ve kahve ikramı da yapılıyor. 

Aksaray’da eğitim ve kültür alanında yeni mekanlar oluşturduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, Genç Osman Millet Kıraathanesi ve Nuri Yazıcı Kitap Konağı kitapseverler tarafından yoğun ilgi ile kullanılıyordu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siirtli öğrencilere kaynak seti desteği

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Siirtli 720 öğrenciye kaynak seti desteği sağladı. SİİRT (İGFA) – ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Siirt İl Başkanı Sabahattin Ataker, uzaktan eğitime destek için İmam Hatip Liselerinde okuyan öğrencilere kaynak seti desteği sağlandığını belirtti. Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine dağıtılmak üzere okul idaresine 720 set teslim […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/