Didim Rumelili Romanlardan Erman Toroğlu’na suç duyurusu

DAĞDER HABER
0 0

Aydın’da Didim Rumelili Romanlar Derneği eski futbol hakemi olan televizyon yorumcusu Erman Toroğlu hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Aydın(İGFA)- Didim Rumelili Romanlar Derneği Başkanı Şahin Doğu, yorumcu Erman Toroğlu’nun televizyon programında yaptığı açıklamalarla Roman vatandaşları aşağılayıcı ve ayrımcı yorumlarda bulunduğunu ifade etti.

Kendilerinin bu vatanın bireyleri ve toplumun bir parça olduklarını söyleyen Doğu, ” Ülkemizin tek ihtiyacı olan birlik ve beraberlik, dostluk ve sevginin tesis edilmesinin önemli olduğu bir dönemde bu tür açıklaması ayrımcılıktır. Yüz Yıllardır bir arada kültürlerimizle bir mozaik oluşturarak birlik içinde yaşıyoruz. Savcılarımızı göreve davet ediyor, Erman Toroğlu’nun yapmış olduğu saygısızlığı ve ayrımcılığı şiddetle kınıyor, kendisi hakkında şikayetçi olduğumuzu kamuoyuyla paylaşıyoruz” açıklamasında bulundu.    

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa Çalı'yı hırsızlar bastı

Sokağa çıkma yasağı olduğu, insanların evlerine kapandığı günlerde bile el çabukluklarını namussuz emelleri için kullanan bu insanlar bugünlerde Bursa merkez köyleri etrafındaki bağ evlerine dadanmış durumda. Ahmet KUNDAKCI/AGazete Özellikle, Alaattinbey, Çalı, Tahtalı, Yaylacık, Kayapa çevresindeki bağ evlerinden şehir merkezlerindeki evlerine dönen vatandaşlar, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması olduğunu için cumartesi […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/