Denizli Pamukkale ‘BİP’e katıldı

DAĞDER HABER
0 0

Denizli’de Pamukkale Belediyesi, vatandaşların belediyeye daha hızlı ulaşmalarını sağlamak amacıyla mobil uygulamalarda BİP’e katıldı.

Pamukkale Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp’ın güncellenen koşullarının ve gizlilik ilkesinin Türkiye’deki kullanıcılar tarafından 8 Şubat’a dek onaylanmasını şart koşması sonrasında iletişim kanalını BİP’e taşıdığını duyurdu. İlçe halkının şikayet, talep ve önerilerinin artık BİP uygulaması üzerinden alınacağı bildiren belediye, vatandaşların şikayetlerini 0552 282 20 20 nolu ihbar hattından iletilerini gönderebileceğini bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kahramanmaraş'ta bölgeye psikolojik danışmanlık yapıyor

Kahramanmaraş Afşin’de bulunan çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik olarak psikolojik danışmanlık hizmeti sunulan İLGİ Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Dr. Mehmet Ünal ile Bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor. Kahramanmaraş’ta Afiş, Elbistan ve Göksun halkına hizmet veren İLGİ Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi bireysel faaliyetleriyle dikkati çekiyor. Merkezde; çocuklarda davranış problemleri, […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/