AK Partili Vekil, Kilis’te temaslarda bulundu

DAĞDER HABER
0 0

Kilis’te bir dizi incelemeler ve temaslarda bulunan AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, kurum müdürleriyle de görüştü.

Kilis’te bir dizi incelemeler ve temaslarda bulunan AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, kurum müdürleriyle de görüştü. İl Genel Meclis Başkanı Şıhmehmet Yalçın ve AK Parti İl Teşkilatı üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette  Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan’ı makamında ziyaret eden Vekil Ahmet Salih Dal, Meclis Salonu’nda muhtarlarla istişarelerde bulundu. Muhtarlarla buluşma sonrasında Kilis İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ersin Arslan, İŞKUR Müdürü Erdinç Çamlı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Sümer’i makamlarında ziyaret eden Milletvekili Dal, Kilis ile ilgili çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siirt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kapılarını açıyor

Siirt Ağız ve Diş sağlığı merkezi poliklinikleri 18 Ocak Pazartesi günü hastalara açılıyor. Koronavirüs salgını dolayısıyla acil müdahale dışında kapalı olan Siirt Ağız ve Diş sağlığı merkezi Poliklinikleri hastalara açılıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle, sadece acil hizmet veren Siirt Ağız ve Diş sağlığı Merkezi 18 Ocak Pazartesi gününde itibaren eski sistemine […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/