Bursa Oylat Kaplıcaları’na koronavirüs engeli

DAĞDER HABER
0 0

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinden biri olan Oylat Kaplıcaları Covid-19 nedeniyle geçici olarak kapılarını kapattı.

Oylat Kaplıcaları A.Ş. yönetiminden yapılan açıklamada, “Bakanlar Kurulu Kararı ile alınan Covid-19 tedbirleri kapsamında, Oylat Kaplıcaları Tesisleri geçici süreliğine kapandı. Karar doğrultusunda ikinci bir emre kadar bizler de tesisleri kapalı tutacağız. Kapalı olan tesislerimizde tamir ve tadilat işlemleri gerçekleştirilecek. Yapılan tamir ve tadilat çalışmalarının ardından önümüzdeki günlerde yerli ve yabancı turistlere daha iyi hizmet vereceğiz. Oylat Kaplıcaları A.Ş. personeli kapatma kararının ardından kısa çalışma ödeneğinden faydalanacak. Personelimizin kısa çalışma ödeneğine başvuru süreci başladı. Bunun haricinde personelimizin mağdur olmaması adına elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa'da kısıtlamaya saatler kala trafik yoğunluğu

Bursa’da sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kala uzun araç kuyrukları oluşurken, İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ekipleri, drone ile denetim gerçekleştirdi. İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanan genelge doğrultusunda hafta sonu yurt genelinde uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesi İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, denetimlerini artırdı. Kentte kısıtlama öncesi uzun araç kuyrukları oluştu. Ekipler, kısıtlama öncesi […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/