Limak, Balıkesir’i yeşillendirecek

DAĞDER HABER
0 0

Limak Enerji’nin Yeşil Dönüşüm Ormanları Projesi, Çanakkale ve Bursa’nın ardından şimdi de Balıkesir’de kök salacak.

Limak Enerji’nin fatura ve abonelik işlemlerinde kullanılan kağıtların doğaya yeniden kazandırılması amacıyla başlattığı “Yeşil Dönüşüm Ormanları” Projesinin üçüncü etabı Balıkesir’de hayata geçti. Balıkesir’in Avşa Adası’nda 1000 fidanlık orman oluşturan şirket, bölgenin yeşil alan miktarının artmasına katkı sağlarken, ekolojik dengeyi de koruyacak. 

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Limak Enerji ile Marmara Adalar Belediyesi işbirliği kapsamında yapılan ağaçlandırma çalışmalarıyla bin ağacın Ada’ya kazandırılacağını söyledi. Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ise 2021 yılında proje hedefinde yer alan şehrin Balıkesir olduğunu ve burada bin ağaçlık bir ormanı doğa ile buluşturacaklarını belirterek, desteklerinden ötürü Marmara Adalar Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa'da riskli bina eğitime hizmet verecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, riskli yapı raporu bulunan Mudanya’daki binayı yıkarak, yerine bünyesinde bayanlar için spor salonu, Busmek Kurs Merkezi ve Ana Kucağı eğitim merkezinin de bulunduğu modern bir bina kazandırmak için kolları sıvadı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında, Mudanya’da PTT yanında […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/