Kilis Valisi Soytürk’ten gazetecilere mesajlı kutlama

DAĞDER HABER
0 0

Kilis’in gelişimine önemli katkılar sunan ve çalışma arkadaşları olarak gördüğü basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Kilis Valisi Recep Soytürk, yazılı mesaj yayınladı.

Tarafsız, özgür ve objektif basın, güçlü demokrasiye uzanan merdivenin en önemli basamaklarından olduğuna vurgu yapan Kilis Valisi Recep Soytürk, ülkenin ve kentin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplumsal yapının, kamu kurum ve kuruluşlarının daha sağlıklı şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarının yorum ve görüşlerin çalışmalarına önemli faydalar sağladığını kaydetti. Vali Soytürk mesajında, Kilis’in gelişimine önemli katkılar sunan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Aksaray Üniversitesi'nden 10 Ocak mesajı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, basın faaliyetlerinin bilgilenme, bilgi aktarma, kamuoyunun sesi olma, yöneten-yönetilen ilişkisine aracılık etme ve katılımcılık sağlama gibi demokratik sistem unsurlarının önemli bir parçası olduğunu kaydetti. Rektör Şahin, yazılı mesajında, […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/