Bursagaz, enerjiyi verimli kullanma çağrısı yaptı

DAĞDER HABER
0 0

Bursagaz, Enerji Tasarrufu Haftası’nda kaynakları verimli kullanma çağrısı yaptı

BURSA (İGFA) – Bursagaz, 11-17 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında kaynakların verimli kullanımı konusunda önemli bilgiler paylaştı.

Bursagaz Genel Müdürü Bora Çermikli, sürdürülebilir bir dünya için kaynakların verimli kullanımının büyük önem taşıdığını belirterek, alınacak küçük önlemlerle büyük enerji tasarrufu sağlanabileceğine dikkat çekti.

Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı SOCAR Türkiye’nin iştiraki Bursagaz, 11-17 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında abonelerine doğalgaz kullanımı ve enerji tasarrufuyla ilgili önerilerde bulundu. Sürdürülebilir bir dünya için kaynakların verimli kullanılmasının büyük önem taşıdığını belirten Bursagaz Genel Müdürü Bora Çermikli, “Binalarda ve evlerde alınan küçük önlemlerle büyük enerji tasarrufları sağlanabilir. Bu doğrultuda, tüketicilerde enerji tasarrufu konusunda farkındalık yaratma yolunda atılacak her adımın geleceğe yapılan yatırım anlamına geldiğine inanıyoruz” dedi.

Bursagaz olarak daha yaşanabilir bir dünyaya katkıda bulunma çalışmalarına, şirketin merkez binasında yaptıkları çalışmalarla da destek verdiklerini belirten Çermikli, Bursagaz tarafından yapılan açıklamada, binalarda yalıtım ile faturalarda iklim koşullarına bağlı olarak yüzde 50 civarında tasarruf sağlanabileceğine vurgu yapıldı. Merkezi sistemlerde kullanılan pay ölçer ile tüketicinin, harcadığı kadar fatura ödediği ve böylelikle yüzde 30’a kadar tasarruf sağlanabileceği söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bayburt'ta belediye kiracılarına indirim müjdesi

Bayburt Belediyesi’nden kiracılarına yüzde 75 oranında indirim müjdesi geldi. BAYBURT (İGFA) – Bayburt Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediyeye ait mülklerde kiracı olan ve COVID-19 tedbirleri kapsamında faaliyetleri durdurulan işyerlerine destek amaçlı işletmelerin faaliyetleri başlayana kadar süreleri hesaplanarak kira alacaklarından düşürme kararı alındı. Ayrıca kısmi kapalı olan belediye kiracılarının […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/