Orhaneli’de eko-turizm çalışmalarında sona gelindi…

DAĞDER HABER
0 0

Bursa’nın gelecek vizyonunu turizm olarak belirleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, eko-turizm yatırımları kapsamında Orhaneli’ye kazandırılacak olan Karagöz Mesire Alanı Çevre Düzenlemesi çalışmalarında sona geldi.

Bünyesinde restoran, kır evi ve bungalov evlerin bulunacağı alan özellikle oluşturulacak karavan ve çadır kamp alanıyla önemli tercih noktalarından biri olacak.

Orhaneli, Keles, Harmancık ve Büyükorhan’da eko-turizm yatırımlarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğal değerleri için örnek projeler hazırlıyor.

Orhaneli’nin turizme kazandırılması amacıyla hazırlanan proje kapsamında Karagöz Mesire Alanı’na ilk etapta 3 katlı restoran, 2 katlı kır evi, 32 metrekarelik 10 adet bungalov ahşap yapı, 45 metrekarelik 5 adet prefabrik yapı yapılacak. Vatandaşlara doğa ile iç içe bir ortamda tatil imkanı sunacak proje kapsamında çevre düzenlemeleri ile Karagöz Mesire Alanı tam bir cazibe merkezi haline gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa İl Sağlık Müdürü'nden koronaya dair açıklama

Bursa’da günlük vaka sayılarının önemli ölçüde azaldığını dile getiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, rehavete kapılmadan tedbirleri sürdürmek gerektiğinin altını çizdi. Bursa’da Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler sayesinde vaka sayılarında ciddi düşüş yaşanıyor. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bursa’daki günlük vaka sayılarının […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/