Denizli’de Sarayköy ‘CoronaVac’ ile tanıştı

DAĞDER HABER
0 0

Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak başlayan aşı uygulaması kapsamında Denizli’de ilk aşının İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk’e uygulanması sonrasında Saraköy ilçesinde de ilk aşıyı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Çabuk oldu.

DENİZLİ (İGFA) – Denizli’nin Sarayköy ilçesinde ilk ‘CoronaVac’ aşısını İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Çabuk oldu.  Aile hekimleri, eczane çalışanları, diş hekimleri ve tüm sağlık çalışanlarına kademeli şekilde yapılacak olan CoronaVac aşısının 15 Ocak’a kadar tamamlanacağı, hafta sonunda da aşı çalışmalarının devam edeceği bildirildi. Aile Sağlığı Merkezleri’nde oluşturulan odalarda aşı yapılan kişilerin ardından alanın havalandırılması için 15 dakika bekleneceği ve daha sonra diğer aşı olacak kişinin odaya alınacağı öğrenildi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa'da kar ve buzlanmaya karşı ekipler hazır

Bursa’da Mustafakemalpaşa Belediyesi, meteorolojinin uyarıları doğrultusunda kar ve buzlanmaya karşı gerekli tedbirleri aldı. BURSA (İGFA) – Yüksek kesimlerde kar yağışının başladığı Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdüren ekipler, hem merkezde, hem de kırsalda 24 saat boyunca nöbette olacak. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, uyarılar doğrultusunda ekiplerin, kar ve […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/