Ankara’da ekşi mayalı zerdeçallı ekmek üretimi başladı

DAĞDER HABER
0 0

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası şimdi de ‘Ekşi Mayalı Patates Unlu Zerdeçallı Ekmek’ üretimine başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Başkent Market ve Halk Ekmek Fabrika Satış Mağazaları, ürün yelpazesini artırdı. Ekşi mayalı patates unlu zerdeçallı ekmeği Ankaralılara sunan fabrikanın yeni ürünleri arasında tereyağlı üzümlü kurabiye ve portakallı Şam kurabiyesi de yer alıyor.

Ekşi Mayalı Patates Unlu Zerdeçallı ekmek hakkında bilgi veren Halk Ekmek Genel Müdür Yardımcısı Erkan Gözgözoğlu, günlük olarak 800 ekmek üretimi yaptıklarını belirterek, “Ekmek çeşitlerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Ankaralılara kaliteli, hijyenik ve katkısız ekmek ve unlu mamuller üretmek için 7/24 çalışıyoruz. Hedefimiz Başkentlilerin sofrasına güvenle tüketebilecekleri sağlıklı ekmeklerin girmesini sağlamak. Bu yüzden vatandaşlarımız bizi tercih ediyor. Ekşi Mayalı Patates Unlu Zerdeçallı Ekmeğimiz vatandaşlarımıza afiyet olsun” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Ankara Keçiören'de 17 dönümlük meyve bahçesi kuruluyor

Ankara Keçiören Belediyesi, ilçede 33 dönümlük alana kurulan organik üzüm bağının ardından 17 dönümlük alana 11 tür meyve ağacının yer alacağı meyve bahçesini kurma çalışmalarına başladı. Ankara’da Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Bağlum Karşıyaka’da 17 dönümlük alana 660 adet meyve ağacı dikimi yaptıklarını,  organik tarımı teşvik etmek için başlatılan çalışmalar […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/