Kilis’teki Tekstilkent’in adı belli oldu

DAĞDER HABER
0 0

AK Parti 7. Olağan Kongresi için Kilis’e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank müjdeleri tek tek açıkladı.

KİLİS (İGFA) – Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kilis’te gerçekleştirilecek olan projeye bakanlık olarak 11 milyon lira destek sağlayacaklarını dile getirirken, Tekstilkent’in tamamlanmasının ardından 2 bin 500 kişilik istihdamın önünün açılacağını belirtti.

Yatırımcılardan taahhütler alındığını, fizibilite raporunun hazırlandı ve sözleşmenin imza aşamasında olduğunu vurgulayan Varank, “2021 yılı içinde Tekstilkent inşaatını tamamlayıp yatırımcıların kullanımına sunacağız. Tekstilkent projesi yakın zamanda vefat eden Belediye Başkanı’mız Mehmet Abdi Bulut’un önemli bir hayaliydi. Mehmet Abdi Bulut’un adını ve anısını yaşatmak üzere kuracağımız Tekstilkent’e vereceğiz” dedi.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siirt'te sağlık çalışanlarının yüzde 50'si aşılandı

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında kullanılan Koronavirüs aşısı, sağlık çalışanlarına uygulanıyor. Şimdiye kadar sağlık çalışanlarının neredeyse yarısının aşılandığı kentte, herhangi bir yan etkiye rastlanmadığı açıklandı. SİİRT (İGFA) – Siirt İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür, kentte görev yapan sağlık çalışanların aşılanmasına yönelik açıklamalarda bulundu. Ömür, […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/