Kahramanmaraş’ta esnaf ziyareti

DAĞDER HABER
0 0

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, İl Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan heyetle birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde, esnaflar, Başkan Güngör’e pandemi dönemindeki desteklerinden ötürü teşekkür etti.  Esnafların görüşlerini önemsediklerini belirten Başkan Güngör, talep ve önerileri var güçleriyle hayata geçirme gayretinde olacaklarını söyledi.  Katılımcılığın yüksek olduğu ziyaretlerde AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel de, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e ve meclis üyelerine çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, Kahramanmaraş için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Aksaray'da imara açılan bölgelerde altyapı çalışması

Aksaray Belediyesi şehrin dört bir yanında imara açılan ve içme suyu hattının bulunmadığı bölgelerde altyapı çalışmaları yaparak bu bölgeleri yerleşime hazırlıyor Aksaray Belediyesi şehrin dört bir yanında imara açılan ve içme suyu hattının bulunmadığı bölgelerde altyapı çalışmaları yaparak bu bölgeleri yerleşime hazırlıyor. Altyapı çalışmalarını Tacin Mahallesi 91 ve 98’inci caddelerde […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/