Aksaray’da şehitlik yoluna dekoratif Türk bayrağı

DAĞDER HABER
0 0

Aksaray Belediyesi, Ervah Kabristanlığı’ndan başlayarak şehitlik yolu güzergâhına dekoratif Türk Bayrağı yerleştirdi. Ekipler, ayrıca şehitlik içinde çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması da başlattı.

Aksaray’Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehitlik mertebesinin son derece kıymetli olduğunu ifade ederken, “Vatanımız için canını hiçe sayarak bu yüce mertebeye ulaşmış şehitlerimizi ve ahirete göç etmiş gazilerimize bu vesile ile bir kez daha yad ediyoruz. Şehitlik yolumuzu Türk Bayraklarımız ile donattık. Şehitliğimiz içinde de çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması başlattık. Kısa süre içinde bu çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda kabir ziyaretlerini yapmalarına vesile olacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi vatandaşın mağduriyetini giderdi

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen yangında evinin çatısı yanan vatandaşın mağduriyeti Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından giderildi. KAHRAMANMARAŞ (İGFA) – Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ağabeyli Mahallesi Ortaköy Sokak’ta evinin çatısı yanarak küle dönen Yaşar Üzüm’ün mağduriyetinin giderildiğini açıkladı. Belediye, geçimini hayvancılıktan sağlayan Üzüm’ün kış aylarında mağdur olmaması adına evin çatısını Başkan […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/