Kahramanmaraş’ta İstiklal Üniversitesi yeni binasına taşındı

DAĞDER HABER
0 0

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ), altyapı çalışmaları tamamlanan yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ), Menderes Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki yeni hizmet binasına taşındı. Rektörlük, Genel Sekreterlik ve idari birimlerin yer aldığı daire başkanlıkları hizmet vereceği yeni binayla ilgili bilgi veren KİÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, yeni yerleşkede başarılı çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi. KİÜ bünyesindeki bölümlerin aktif hale getirilmesi ve öğrenci alınması için de çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Rektör Özgül, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Mimarlık, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin bazı birimlerinin bir süre daha Bahçelievler Yerleşkesi’nde hizmetlerini sürdüreceğini kaydetti.

Üniversitenin kurulduğundan bu yana Kahramanmaraş Sütçüimam Üniversitesi’ne ait Bahçelievler Yerleşkesi’nde faaliyetlerini sürdürdüğünü anımsatan Rektör Prof. Dr. Sami Özgül, bu süreçte kendilerine destek veren ve misafirperverlik gösteren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve yönetimine teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kayseri Melikgazi'den kısıtlamada animasyon hizmeti

Kayseri’nin Melikgazi Belediyesi hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında tarihin önemli şahsiyetlerini anlatan animasyon filmleri izleyicilere sunuyor. Bu hafta sonu Evliya Çelebi ve Mevlana’nın hayat hikâyesinin anlatıldığı animasyon filmlerin seyirci ile buluştuğunu söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Kısıtlama günlerinde insanların evlerinde keyifle izlemeleri için güzel bir çalışma başlattık. Melikgazi […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/