Nevşehirli Ülkücüler’den doğaya 322 çuval yem

DAĞDER HABER
0 0

Nevşehir Ülkü Ocakları karın yağdığı ilk günden bu yana sokaklardaki dilsiz canlılar için başlattığı kampanyada doğaya şimdiye kadar 322 çuval yem ve bayat ekmek bıraktı.

Veysel KILIÇ (Nevşehir Kent Haber)

Nevşehir il merkezi ve ilçelerde yaptıkları faaliyetler ile büyük ses getiren Ülkü Ocakları, her yıl olduğu gibi bu yıl da sokak havyaları için önemli bir çalışmaya imza attı. Yaşlı-genç, büyük-küçük demeden herkes kar yağışı ile birlikte doğaya yem bırakarak bu kampanyaya destek verdi. “Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun!” sloganı ile başlattıkları kampanya ile ilgili bilgi veren Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, tüm birimlerin sokak hayvanları için seferber olduğunu kaydederek,  belirlenen noktalara yem bırakma işlemlerini gerçekleştirdiklerini söyledi. 322 çuval yemi doğadaki canlılar için bıraktıklarını belirten Başkan Türker, kampanyanın kış boyunca süreceğini kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Pamukkale Belediyesi'nden kar mesaisi

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yoğun mesai yapıyor. Tüm ekipler 61 mahallede yol açma, tuzlama ve temizlik çalışmaları yapıyor. Başkan Avni Örki, “Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik” dedi. DENİZLİ (İGFA) – Pamukkale’ye bağlı yüksek rakımlı Gözler, Kurtluca, Güzelpınar, Uzunpınar, Haytabey, Akdere, […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/