Osmangazi sokaklarında sessizlik hakim

DAĞDER HABER
0 0

Türkiye genelinde, korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla yeni yılın ilk gününde Osmangazi sokakları sessizliğe bürüdü.

80 saat boyunca sürecek kısıtlamada insanlar evlerine çekilirken, ilçede bir zamanlar kalabalıkların doldurduğu meydanlar, tarihi cadde ve sokaklar boş kaldı.

Osmangazi’de vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasına uyduğu gözlendi. Büyük bir sessizliğin yaşandığı cadde ve sokaklar, parklar, sokak hayvanlarına kaldı. İnsanların evlerinde kalmasıyla yiyecek bulmakta zorlanan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nındaki güvercinleri bölgede görev yapan Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri besledi.

Boş kalan cadde ve sokaklar Osmangazi Belediyesi temizlik personeli tarafından temizlenerek yeni haftaya hazır hale getirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

'15 kişide mutasyonlu virüs tespit edildi'

Sağlık Bakanı Koca, “İngiltere kaynaklı mutasyon sebebiyle yapılan incelemelerde bu ülkeden yurda giriş yapan 15 kişide mutasyonlu virüs tespit edilmiştir.” ifadelerini kullandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İngiltere’den son dönemde Türkiye’ye giriş yapan ve PCR test sonucu “pozitif” çıkan kişilere yapılan geriye dönük taramalar neticesinde 15 kişide yeni mutasyon ile uyumlu […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/