Aksaray Üniversitesi’nden gençlere övgü

DAĞDER HABER
0 0

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, bugünün gençlerinin yarının Türkiye’sinin yöneticileri olacağını, onların vatanın ve milletin aydınlık geleceğine dair fikir ve projelerini çok değerli bulduklarını söyledi.

Aksaray Valiliği Gençlik Meclisi Başkanı Büşra Bozkurt ve yönetimi, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i ziyaret etti. Meclisin çalışmalarına dair bilgiler veren ve planladıkları projelerden bahseden Bozkurt, bu tarz tanışma ziyaretleri ile işbirliklerini geliştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Gençlik Meclisi’nin faaliyetlerinin birkaç açıdan önemli olduğuna değinen Rektör Şahin, “Birincisi; gençler bu gibi çalışmaların içinde yer alarak bir deneyim kazanıyorlar. İkincisi; gençliklerinin verdiği dinamizmle yeni fikirler ve projeler üretiyorlar. Üçüncüsü; mevcut yürütülen çalışmalara farklı bakış açıları getirerek, hitap alanını genişletiyorlar. Bunların her birisi kendi içinde son derece önemli. Biz de mümkün olan her konuda gençlerimizin yanındayız. Onlar, ülkemizin yarınlarının yöneticileri…” dedi. 

Tanışma ziyaretinin ardından Gençlik Meclisi mensupları, kısa ve orta vade projelerinden söz etti. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Malatya'da bin 125 can dost unutulmadı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Veteriner ve Hayvanat Bahçesi Şube Müdürlüğü, 2020 yılı içerisinde bin 125 sokak hayvanının bakımını yaptı. Malatya (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediyesi 2020 yılı içerisinde Hayvan Kısırlaştırma Merkezi ve Geçici Bakımevi’ne getirilen bin 125 sokak hayvanının tamamının bakımlarını yaparken, 985 sokak hayvanına kuduz ve […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/