Aksaray Belediye Başkanı’ndan sosyal medya mesajı

DAĞDER HABER
0 0

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında şehir basınını unutmazken, sosyal medyanın da görsel ve yazılı medyanın ardından etkin bir noktaya ulaştığını söyledi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, kentte görev yapan gazetecileri unutmadı. Medya mensupları için özel bir paket hazırlayan Dinçer, Koronavirüs salgınını da unutmayarak maske ve kolonyayı da paketin içerisine dahil etti.

Gazeteciler için bir de mektup hazırlayan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Gazeteciler, kamu yararını gözeterek toplumun haber almasında gece gündüz demeden ağır şartlar altında da görev yapabilmektedir” ifadelerini kullandı.

Kamuoyunun tarafsız, objektif, doğru bilgilendirilmesi için mesai dinlemeden görev yapan basın mensuplarının aynı zamanda kamu görevi üstlendiğini de belirten Başkan Dinçer, “Günümüzde yazılı ve görsel medyanın yanında internet ve sosyal medya büyük önem kazandı. Basın mensuplarımız, hem yerel hemde ulusal düzeyde mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları çerçevesinde ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Zaman mefhumu olmaksızın sürdürdükleri zorlu çalışmalarında tüm basın mensuplarımıza kolaylıklar diliyorum.
Her koşulda görevlerini sürdüren basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Soğuk alerjisine dikkat

Alerji ve Astım Derneği Başkanı ve Çocuk Alerji Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Akçay, soğuk havalarda görülebilen ve ciddi sonuçlar doğuran soğuk alerjisine karşı vatandaşları uyardı. Alerji ve Astım Derneği Başkanı ve Çocuk Alerji Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Akçay, soğuk alerjisi olarak bilinen soğuk ürtiker hakkında uyardı. Soğuk havalarda görülebilen ve […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/