Bursalı ünlü kuaför ve eşi koronaya yenik düştü…

DAĞDER HABER
0 0

Bursa’nın tanınan kuaförlerinden Ferhunde Caner ve eşi yakalandıkları koronavirüs sonucu 4 gün arayla hayatını kaybetti.

65 yaşındaki Ferhunde Caner ve bir süre önce resmen ayrılmasına rağmen birlikte yaşadığı eşi 69 yaşındaki Muharrem Karabulut yakalandıkları korona virüsü sonucu 4 gün arayla hayatlarını kaybetti.

Ferhunde Caner’in ilk olarak eşi Muharrem Karabulut’un çalıştığı yerde koronavirüsüne yakalandığı öğrenildi. Sonrasında hastaneye kaldırılan ve tedavisi burada devam eden Karabulut yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Aynı gün eşinin koronavirüs olduğunu öğrenen Ferhunde Caner de evinde kendisini karantina altına aldı. Evinde karantinada bulunan Caner’in komşularından en son bulgur pilavı ve çorba istediği öğrenildi. Beşinci gününde durumu ağırlaşan ve bu son zamanları evinde tek başına geçiren Caner’in durumunun kötü olduğunu fark eden komşularının ihbarıyla gelen filyasyon ekipleri ünlü kuaförü hastaneye götürdü. Ancak 2 çocuk annesi Caner, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yanda iki oğlunun da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa'da semt pazarları mercek altında -İZLE

Bursa’daki Covid 19 vakalarında görülen artışın ardından tedbirleri en üst seviyeye çıkaran Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, semt pazarlarını mercek altına aldı. Merkez ve ilçelerde hafta sonu kurulan semt pazarlarında hem pazarcı esnafına hem de vatandaşlara 20 bin adet maske dağıtıldı. Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı semt pazarlarında adeta alarm durumuna […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/