Kocaeli Hereke Halısı’nın etkili tanıtımı yapılacak

DAĞDER HABER
0 0

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke halısını ve dokuyuculuğunu hak ettiği yere taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Kocaeli’nin Körfez ilçesine bağlı Hereke’de halıcı esnafı ile bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke Halısı’nın değerini yukarıya çekmek için çalışma başlattıklarını açıkladı. Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Osman Yurt ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Söğüt, bu doğrultuda esnafın fikirlerinin önemli olduğunu söyledi.

“Hereke Halısı’nı halkımızla birlikte yaşatacağız” diyen Başkan Söğüt, “Kültür ve Turizm Bakanlığımızın, Kocaeli Valiliğimizin ve Büyükşehir Belediyemizin de Hereke halısı üzerinde önemli çalışmaları var. Hereke Halısı’nın daha güzel ve etkin tanıtımlarını yapmak, markalaşma ve Hereke’nin ismini duyurmada sektörü canlandırma ile ilgili projelerimiz var. Bu değerimizin devamı için çalışan tüm kardeşlerimi de teşekkür eder ve başarılar dilerim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Ankara Yenimahalle'de parklara bakım

Ankara’da ağaçlandırma ve park çalışmaları ile Yenimahalle’deki yeşil alan miktarını 3 milyon metrekareye çıkaran Yenimahalle Belediyesi, ilçenin farklı noktalarındaki parklardaki bakım ve onarım, ağaç budama, temizlik ve tamir çalışmalarını da sürdürüyor. Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde 100 kişilik ekiple parklarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/