Nilüfer’den yeni bir çevrim içi eğitim

DAĞDER HABER
0 0

Pandemi döneminde, düzenlediği eğitimleri çevrim içi ortama taşıyan Nilüfer Belediyesi, şimdi de “Excel” programı eğitimlerini başlatıyor.

Şu ana kadar 205 kişinin başvurduğu eğitim, 18 Aralık Cuma günü 13.30-16.00 saatleri arasında düzenlenecek. Son başvuru tarihi 15 Aralık 2020 günü olarak belirlenen “Proje Proje Excel” adlı derslere katılmak isteyenlerin “https://forms.gle/2fHx1gq4YKBhxFnY8“ adresindeki formu doldurmaları gerekiyor.

Nilüfer Belediyesi Nilüfer İnovasyon Merkezi de pandeminin etkisini göstermesiyle birlikte daha önce yüz yüze yaptığı eğitimleri çevrim içi ortama taşıdı.

Nilüfer Belediyesi Nilüfer İnovasyon Merkezi bu süreçte kodlama, 3D yazıcı ve modelleme, bilgisayar oyunu yapma, temel elektronik ve web sitesi oluşturma gibi 13 farklı alanda çevrimiçi eğitimler düzenledi. Nilüfer Belediyesi’ne başvuran yüzlerce kişi bu eğitimlere evlerinden, bilgisayarlarını kullanarak katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma kısıtlaması

Dört saat süren kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yılbaşında dört günlük sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı. Buna göre sokağa çıkma kısıtlaması 31 Aralık Perşembe saat 21’den 4 Ocak saat 5’e kadar kesintisiz uygulanacak.  Okunma: 403

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/