Bursalı Ecem sağlıkçı babasına kavuştu

DAĞDER HABER
0 0

Bursa’da koronavirüse yakalanan karantinadaki sağlıkçı babası Bülent Durmuş’a olan hasretini yaptığı konuşmayla dile getiren ve tüm Türkiye’yi ağlatan 5 yaşındaki küçük Ecem, babasının sağlığına kavuşmasıyla en büyük dileğini gerçekleştirdi.

Bursa’nin İznik ilçesinde korona virüse yakalanan sağlık çalışanı Bülent Durmuş’un karantinası bitti. Karantina zamanında babası ile merdivenlerde duygusal konuşma yaparak tüm Türkiye’yi ağlatan minik Ecem babasına kavuştu ve sıkı sıkı sarıldı.

İşte Türkiye’yi ağlatan o video

İznik Beyler Mahallesi Topkapı Mevkii’nde 14 gün sonra baba kızın kucaklaşması ve buluşmasında yeniden duygusal anlar yaşandı. Babasını özleyen Ecem, “dualarının kabul olmasıyla” iyileşen babasına sarıldı ve tüm Türkiye’ye baba kız mesaj verdiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa'da bir gölet daha kurudu

Bu yıl yaşanan aşırı kuraklıktan dolayı bir sulama göleti daha kurudu. Mudanya ilçesinde bulunan Çınarlı göleti, 1980 yılında 4 köyün sulama ihtiyacını karşılamak için inşa edildi. Bir çok meyve sebzenin yetiştiği 4 köyde köylüler bu yıl kar ve yağmur yağmazsa mahsûllerini sulayamama ve ürün alamama tehdidiyle karşı karşıya. 40 yıldır […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/