Aksaray Belediyesi’nden karikartür yarışması

0 0

Aksaray Belediyesi, ‘Aksaray’da Pandemi’ konulu karikatür yarışması düzenliyor. Başvuru tarihi 18 Ocak’ta başlarken, kazananlar ödüllendirilecek.

Aksaray Belediyesi, pandemi sürecinde vatandaşları sosyal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. 

Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemi sürecinin vatandaşlar üzerinde oluşturduğu psikolojik etkileri ortadan kaldırmak için birbirinden renkli etkinlikler düzenleyen Aksaray Belediyesi yeni bir yarışmayı sosyal medya hesaplarından duyurdu. 

Her yaş grubundan vatandaşın katılım sağlayabileceği ‘’Aksaray’da Pandemi’’ konulu yarışma ile karikatür çizme yeteneğine güvenen yarışmacılar yeteneklerini sergileyecek.
Yarışmaya katılmak isten vatandaşlar çizdikleri karikatürlerini karikatür@aksaray.bel.tr.  mail adresine gönderecek. Aksaray Belediyesi tarafından değerlendirilen yarışmanın kazananları  belediyeye ait sosyal medya hesaplarından açıklanacak. 

18 Ocak- 18 Şubat tarihleri arasında başvuruların yapılacağı yarışmanın kazananlarına ödüller verilecek. Karikatür yarışmasında birinciye 1000 TL İkinciye 500 TL üçüncüye 300 TL ve mansiyona kalan yarışmacılara da 100 TL ödül verilecek. 

Yarışma ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar aksaray.bel.tr. adresinden ve 444 55 68 numaralı telefonlardan bilgi alabilecek.

One thought on “Aksaray Belediyesi’nden karikartür yarışması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Derneklere beyanname uyarısı

Siirt’te derneklere, 1 Ocak ile 31 Aralık 2020 dönemini kapsayan yıllık beyanname uyarısı yapıldı. Siirt Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, derneklerin gelir giderlerini ve dernek envanter bilgilerini içeren beyannameleri ilçelerde Kaymakamlık Sivil Toplum İlişkileri Şefliğine, ilde ise ilgili müdürlüğe vermeleri istendi. Beyannamelerin internet üzerinden elektronik ortama aktarılacağı […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/