Bursa Acemler trafiğine çözüm

DAĞDER HABER
0 0

Bursa trafiğinin en önemli kilit noktalarından olan Acemler Kavşağı’nda trafik akışının daha da hızlanması için birbirinden farklı uygulamaları devreye alan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Çevre Yolu’ndan İzmir yoluna bağlantı kolundaki şerit sayısını da ikiye çıkardı.

Özellikle sabah ve akşam pik saatlerde Çevre Yolu’ndan İzmir yoluna bağlantıda yaşanan uzun araç kuyruklarının önüne geçmek için yapılan çalışma kapsamında Çevreyolu İzmir gidiş istikameti 1 şeritten 2 şeride çıkarıldı.

Böylelikle Avrupa Konseyi Bulvarı üzerindeki araç kuyruklarının önüne geçilirken, yol üzerindeki BUSKİ girişi de kapatılarak, çaprazlama problemi ortadan kaldırılarak akışkanlık sağlandı. Kavşak kolundaki kuyruklanmadan kaynaklanan bekleme süresi minimize edilerek, Çevre Yolunu kullanan sürücülerin seyahat süreleri de kısalmış oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kahreden haber! Şehitlerimiz var...

 Rasulayn’da PKK/YPG terör örgütünün bombalı araç saldırısında 2 askerimiz şehit oldu, 6 askerimiz yaralandı. Yaralı askerlerimize acil şifa, şehitlerimize Allah’tan rahmet dileriz. Başımız sağolsun… Okunma: 522

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/