Kayseri’nin zirvesinde esnaf ziyareti

DAĞDER HABER
0 0

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye’nin ve dünyanın önemli kayak merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi’ndeki kayak malzemeleri satışı yapan esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

KAYSERİ (İGFA) – Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 18 adet son teknoloji mekanik tesis, 34 farklı toplam 102 kilometrelik kayak pistleri ile kayak severlerin vazgeçilmez adresi olan Erciyes Kayak Merkezi’nde tek tek esnafları ziyaret etti.

Mükemmellik ve güvenli kayak sertifikası bulunan Erciyes Kayak Merkezi’ni tanıtım faaliyetlerinin sürdüğünü belirten Başkan Dr. Büyükkılıç, “Amacımız Kayserimize kazanım sağlamak. Ülkemize döviz getirmesini sağlamak ve Allah’ın bu nimetlerinden istifade etmek, vatandaşlarımıza en güzel biçimde hizmet etmek. Erciyes’i bir numara yapma konusunda irade göstermeye devam edeceğiz” dedi.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Muğla'da 10 bin sağlık çalışanı aşılandı

Muğla’da 10 bin sağlık çalışanına ‘CoronaVac’ aşısının ilk dozu yapıldı. MUĞLA (İGFA) – COVID-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşı uygulaması kapsamında Muğla’da 10 bin sağlık çalışanına aşıların ilk dozu yapıldı. AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, aşı çalışmaları kapsamında Türkiye genelinde yaklaşık 830 bin sağlık çalışanının, Muğla’da ise 10 […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/