Osmangazi’de madde bağımlılarının mesken tuttuğu bina yıkıldı

DAĞDER HABER
0 0

Bursa Osmangazi Belediyesi, Namıkkemal Mahallesi’nde uyuşturucu madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk binayı yıktı. Can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden binanın yıkılmasıyla mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.

Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Namıkkemal Mahallesi 11. Arslan Sokak’ta bulunan metruk binayı, durum tespiti yapılıp, yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından iş makinesi ile yıktı.

Halkın can ile mal güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra madde bağımlılarının mesken tutması nedeniyle de yoğun şikayetlere konu olan metruk binanın yıkılması, mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırttı.

Belediye ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yıkmaya devam edeceklerini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa itfaiyesinden büyük başarı

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının ortak olduğu, HAVELSAN’ın koordinatör olarak başvurduğu “Team Aware” projesi 15 tam puanla 92 proje arasından birinci olarak seçildi. “Team Aware” aynı zamanda program kapsamında Türkiye’nin koordinatörlüğünü yapacağı ilk proje oldu. HAVELSAN koordinatörlüğünde ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklığında geliştirilen teknoloji projesi, Avrupa Birliği’nin araştırma, geliştirme […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/