Batman’da gönüllü gençlik köy okullarını onarıyor

DAĞDER HABER
0 0

Batman’da bir çok köy okulunda sosyal farkındalık oluşturan Kozluk Gençlik Merkezi, Cevizlik Köyü Cumhuriyet İlkokulu’nun masa ve sıralarını onarıp boyadı.

Seyithan ÇETİN (Sonsöz Gazetesi)

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozluk Gençlik Merkezi, köy okullarındaki etkinliklerini aralıksız sürdürüyor. Gençlik Merkezi bu kez, Cevizlik Köyü Cumhuriyet İlkokulu’nun masa ve sıralarını onarıp boyadı. Etkinlikleri pandemi koşullarına uygun olarak sürdürdüklerini kaydeden Kozluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülbasir Alağaş, “İlçemizdeki tüm köyleri önemsiyor, hepsine gitmeye gayret ediyoruz. Son olarak Cevizli Köyü Cumhuriyet İlkokulu’nda gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizle birlikte okulun masa ve sıralarını onarıp boyadık. Sosyal projelerle farkındalık oluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kangal’da sokak hayvanları unutulmadı

Sivas’ın Kangal ilçesinde COVID-19 tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlama günlerinde sokak hayvanları unutulmadı. SİVAS (İGFA) – Kangal Kaymakamı Erinç Demir, sokak hayvanları için belirlenen noktalarda yemleme çalışmaları yaptıklarını söyledi. Emniyet güçleri tarafından ilçenin çeşitli noktalarına yemler bırakılarak yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslendiğini kaydeden Kaymakam Demir, sokaktaki dostların insani, vicdani ve […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/