Kayseri Büyükşehir’den ulaşım toplantısı

DAĞDER HABER
0 0

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında yılın ilk ulaşım toplantısı gerçekleştirildi.

KAYSERİ(İGFA)- Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yanı sıra Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, genel sekreter yardımcıları ve ilgili daire başkanları ile Karayolları Bölge Müdür Yardımcı Ömer Baylar’ın katıldığı toplantıda ulaşım yatırımlarına ilişkin konular masaya yatırıldı.

“AMACIMIZ KALICI, SAĞLIKLI ULAŞIM”

Amaçlarının Kayseri’de sağlıklı, şehrin omurgasını koruyan ve en güzel şekilde konforu sağlayan ulaşım ağını oluşturmak olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, “ Kara ve demiryolları ile ilgili konularda değerlendirme toplantımız sonrasında, Ulaştırma Bakanımızın da bulunduğu ortamda ilgili birimlerle randevu talep edip, bu ortamı sağlayıp, milletvekillerimizin, bakanlarımızın da katılacağı ortamda kesin sonuçları kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Pamukkale Sosyal Market her ihtiyaca yetişiyor

5 yıl önce belediyenin kurduğu Pamukkale Sosyal Market, 2020 yılında da binlerce aileye destek olarak yüzleri güldürdü. Pamukkale Belediyesi, 5 yıl önce kurduğu Pamukkale Sosyal Market Derneği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara dokunmaya devam ediyor. “Gıda Bankacılığı” kapsamında faaliyetlerine devam eden Pamukkale Sosyal Market, 2016 yılının haziran ayında hizmet vermeye başlamıştı. […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/