Pamukkale Belediyesi’nden hijyen seferberliği

DAĞDER HABER
0 0

Pamukkale Belediyesi’nin Koronavirüs ile mücadelesi aralıksız sürerken, şimdiye kadar 2000’den fazla bina dezenfekte edilerek steril hale getirildi.

Pandemi sürecinden bu yana ilçenin her alanında dezenfekte işlemlerini sürdüren Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde vaka tespit edilen binaların ortak kullanım alanları dezenfekte ediyor. Şimdiye kadar 2000’den fazla bina dezenfekte edilerek steril hale getirildi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs salgınına karşı önlemlerini sürdürüyor. Koronavirüs vakaları ile mücadele için özel bir ekip kuran Pamukkale Belediyesi, pandemi tedbirleri kapsamında ilçe genelinde vakaların görüldüğü binalarda dezenfekte çalışması yapmaya devam ediyor. Gelen talepleri değerlendiren ekipler, ilçede vaka görülen vatandaşların evlerinin bulunduğu apartmanların ortak kullanım alanı olan kapı girişleri, kapı zilleri, apartman girişleri, apartman içindeki korkulukları ve apartman boşluklarını baştan aşağı dezenfekte ediyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, dünya genelinde ve ülkemizde halk sağlığını tehdit eden Koronavirüs tedbirlerini ilk günden beri çok sıkı tuttuklarını belirterek, “Pamukkale Belediyesi olarak pandemi döneminde ilk günden bu yana hep teyakkuzda olduk. Ekiplerimiz ilçe genelinde vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları ortak yaşam merkezleri başta olmak üzere okullar, parklar, sağlık ocakları, PTT şubeleri, camiler, polis ve jandarma karakolları, yurtlar ile kamu binaları, esnaflarımızın işyerlerini düzenli olarak dezenfekte ediyor. Hep birlikte bu sıkıntılı günlerin üstesinden geleceğiz” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kayseri Kocasinan'dan vizyon projeler

Pandemiye rağmen 2020 yılında yaptığı en üst seviyede hizmetlerle geniş yankı uyandıran Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın örnek gösterilen bir proje şehri haline geldiğini vurgularken, bundan sonra da geleceğe ışık tutacak nice vizyon projelere imza atacaklarını söyledi. 2020 yılında farklı projeleri hayata geçiren Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/