Çanakkale Mobil Müzesi, Ankara Gölbaşı yolunda

DAĞDER HABER
0 0

Çanakkale Savaşı’nda cephedeymiş gibi hissedeceğiniz, o günlere tanıklık etmenizi sağlayacak Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi 14-15 Ocak’ta Ankara Gölbaşı’na geliyor.

Ankara’da Gölbaşılı hemşehrilerin ziyareti için Atatürk Sahil Park’ında açılacak olan müzenin detaylarını paylaşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, tarihimize ışık tutan müzeyi bizlerle buluşturan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı yetkililerine teşekkür etti. Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, 14-15 Ocak’ta saat 10.00-18.00 arasında siz değerli Gölbaşılı hemşerilerimizin ziyaretinde olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Koç Holding, WEF tarafından örnek gösterildi

Dünya Ekonomik Forumu ve Arizona Devlet Üniversitesi öncülüğünde hayata geçirilen “The COVID-19 Workplace Commons” adlı girişimin araştırması, Koç Holding’in COVID-19 sürecindeki insan kaynakları uygulamalarını dünyanın en iyileri arasında gösterdi. Dünya Ekonomik Forumu (WEF), COVID-19 ile mücadele sürecinde çalışanlarına yönelik devreye aldığı başarılı insan kaynakları uygulamaları nedeniyle Koç Holding’i dünyaya örnek […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/