DÜVENDER’den SOSYAL SORUMLULUK ÖRNEĞİ

DAĞDER HABER
2 0

Düvenli Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Eğitim Derneği (DÜVENDER) bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Covid-19 salgının sosyolojik etkileriyle birlikte gerek esnaflar üzerinde gerekse çalışanlar üzerinde yarattığı olumsuzluklardan dolayı iş kaybı yaşayan hemşehrilerine yardım eli uzattı.

DÜVENDER yönetim kurulu başkanı Yusuf AYDOĞAN: “Üyelerimiz öncelikli olarak değerlendirmek üzere temel ve hayati ihtiyaç desteği noktasında veren el ile alan eli buluşturmak derneğimizin yardımlaşma olgusunu da hayata geçirme adına, destek kampanyası başlattık. Yine önceki aylarda da salgından dolayı uzaktan eğitime geçilmesi dolayısıyla mağduriyet yaşayan öğrencilere tablet desteği ve internet desteği sağladık. Derneklerin kültürel faaliyet yapmalarının yanında, amaçlarına karşılık gelen eğitim, yardımlaşma dayanışma olgusunu da fiilen hayata geçirdik. Böylesi olağanüstü zamanlarda dayanışma daha da önem arz ediyor.” dedi.

Başkan Aydoğan, kampanyaya destek olan yardımsever ve hayırseverlere teşekkür ederek, desteklerini gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursamızın en eski hanlarından 'Koza Han'

Bursamızın göz bebeği, Osmanlı’nın mirası, tarihin derin dokuları, doğallığın tadı, ipeğin zerafeti, ıhlamur kokularının yayıldığı, güneşin başka aydınlattığı yerli ve yabancı tursitlerin Bursa’ ya uğramadan geçemedeği, güler yüzlü esnafı ve çalışanları, dünyaca tanınan sanat şaheseri, “KOZA HAN” ? Mustafa SEVİK Okunma: 839

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/