MHP’li Alıcık’tan gazetecilere saldırıya kınama

DAĞDER HABER
0 0

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, adliye önünde gazeteciler Kıymet Sarıyıldız ve Murat Uçkaç’a yönelik saldırı hakkında kınama mesajı yayınladı.

Arif KUNUR / AYDIN LIFE
Aydınlıları günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumu gelişen olaylar karşısında aydınlatmak amacı ile görev yapan ;  İhlas Haber Ajansı Muhabiri Murat Uçkaç ve Hedef Gazetesi Muhabiri Kıymet Sarıyıldız’ın uğradığı saldırıyı şiddetle knadığını dile getiren MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, geçmiş olsun dileğinde bulunurken, “Aydın kentimizin, demokrasimizin, sesi olan gazetecilerimizin her zaman yanında ve yakınındayız. Konunun takipçisi olacağız.
Tekrar yaşanmaması dileklerimle tüm gazeteci arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

AK Partili Savaş’tan saldırıya uğrayan gazetecilere geçmiş olsun mesajı

AK Parti milletvekili Mustafa Savaş, Aydın Adliyesi önünde tutuklu sanığın yakınları tarafından saldırıya uğrayan gazeteciler için ‘geçmiş olsun’ mesajı yayımladı. Arif KUNUR / AYDIN LIFE AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın Adliyesi önünde tutuklu bir sanığın yakınları tarafından saldırıya uğrayan gazeteci Kıymet Sarıyıldız ve Murat Uçkaç’a yönelik saldırı hakkında kınama ve geçmiş olsun mesajı […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/