Yıldırım’da üretim tasarrufa dönüşüyor

DAĞDER HABER
0 0

Bursa Yıldırım Belediyesi, kaynakların verimli ve etkin kullanılması amacıyla oluşturduğu ahşap ve demir atölyelerinde kendi ihtiyacı olan masa ve dolapları üretmenin yanı sıra ilçe genelindeki park ve bahçelerdeki donatı elemanlarının üretim ve tamiratını da gerçekleştiriyor.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde üretim ve faaliyetlerine devam eden atölyelerde üretilen ürünler, belediye birimleri başta olmak üzere park ve bahçelerin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları ile okulların ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Atölyelerde, dolap, masa, stant, sandalye, ayakkabılık ile park ve bahçelerde kullanılan spor aletleri, aydınlatma direği, kamelya, bilgilendirme panosu, kısa mesafeli yaya köprüsü, pencere korkuluğu, rögar kapağı gibi bir dizi ürün, düşük maliyetle üretilerek önemli miktarda tasarruf kazanımı sağlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa'da 129 yıllık lise restore ediliyor

Bursa’da 1891 yılında 2. Abdülhamid Han tarafından inşa ettirilen ve Türk tarımına ziraatçı yetiştiren Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yerleşkesindeki binaların restorasyonu aslına uygun olarak sürüyor. Tarımsal alanda modern çalışmalarda bulunulması amacıyla 1885 yılında 26 bin dönüm arazide inşasına başlanan okulun yapımı, 1891’de tamamlandı. Bursa’nın Osmanlı topraklarına katıldıktan sonraki […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/