Mardin’de sağlık çalışanları aşı oldu

DAĞDER HABER
0 0

Mardin Devlet Hastanesi’nde Vali Mahmut Demirtaş’ın katılımıyla ilk aşılar sağlık çalışanlarına yapıldı. Hastane güvenlik birimi, hoparlörden aşı olacak doktorlara çağrıda bulunarak aşı odalarına davet etti.

Mardin (İGFA)– Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, aşı çalışmalarını yerinde inceledikten sonra yaptığı açıklamada, virüs ile mücadelede yeni aşamaya gelindiğine vurgu yaptı.

COVID-19 aşısını Mardin’de kamu ve özel hastaneler ile poliklinikler dahil 42 odada başlattıklarını söyleyen Demirtaş, sağlık çalışanlarının tamamlanmasının ardından vatandaşlara başlayacağını dile getirdi.

En kısa zamanda aşı çalışmalarının biteceğini düşündüğünü kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, “Şimdiden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Bu aşının yapılması her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Yaklaşık bir ay sonra ikinci aşının yapılacağını biliyoruz. Tedbirleri elden bırakmamalıyız” dedi.

Mardin Devlet Hastanesi Müdürü Cebrail Kösen, herkesi aşı yaptırmaya davet ederken, “Gayet iyiyim. Şu an için hiç bir şey hissetmiyorum” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Osman Zolan: "Denizli diğer illeri imrendiriyor"

Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Yüreci ve yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, şehrin geldiği noktaya birçok kentin imrenerek baktığını söyledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Yüreci ve yönetimini kabul etti. Kısa süre önce hayatını kaybeden […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/