Üniversitenin yenilenen yolu trafiğe açılıyor

DAĞDER HABER
0 0

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin kendi öz gelirlerinden yaptığı İzmir Yolu-Üniversite Metro İstasyonu arasındaki yol genişletme çalışmalarında sona gelindi.

Tamamen yenilenen yol 9 Aralık Çarşamba günü (yarın) saat: 11.30’da trafiğe açılıyor.

Yenileme çalışmaları kapsamında yıllardır büyük bir sorun olan ve çok sayıda kazaya sebebiyet veren İzmir Yolu bağlantısı sorunu da çözüme kavuşturuldu. Metro İstasyonu’ndan Özlüce tarafına giden araçların Üniversite giriş kavşağına hiç uğramadan doğrudan İzmir Yolu’na bağlanmaları sağlandı. Yeni açılan 330 metrelik yol sayesinde kampüse giriş kavşağında yaşanan yoğunluk ve araç sıkışıklığı giderildi.

 Ayrıca yol boyunca yeni park alanları oluşturuldu. Bu sayede Üniversite Hastanesi veya acile gelecek vatandaşların otomobillerini kolayca park edebilmelerine imkân sağlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa'da aynı aileden 4 kişi korona kurbanı...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde ikamet eden Memiş ailesi, 28 gün zarfında bu hastalığa 4 can birden verdi. Aile perişan olurken, yakınları vatandaşları uyardı. Kasım ayın ortasında İshakpaşa Camii imam hatibi Mehmet Nuri Memiş babası Musa Memiş hayatını kaybetti. Emekli imamın namazını kendisi gibi imam olan oğlu gözyaşları arasında kıldırarak toprağa verdi. […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/