Bursa Yıldırım Belediyesi, kar mesaisine hazır

DAĞDER HABER
0 0

Bursa’da Yıldırım Belediyesi yoğun kar yağışı uyarısına karşı hazırlıklarını tamamladı.

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediyesi bünyesindeki Destek Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, kar ve buzlanmaya karşı yolların ulaşıma kapanmaması için üç vardiya olarak çalışacak.  24 saat boyunca aralıksız hizmet verecek olan ekipler, 6 adet tuz serici robot, 3 iş makinesi, 6 kar küreyici, 1 greyder, 1 ekskavatör, 12 kamyon ile kış boyunca Yıldırım’da kar ve buzla mücadele edecek.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kış mevsimi süresince olası kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumları vatandaşların Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi’nin 444 16 02 numaralı telefonuna iletebileceklerini kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa yılın ilk meclisini bandoyla açtı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yılın ilk meclis toplantısını bando eşliğiyle gerçekleştirdi. BURSA (İGFA) –  Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Yıldırım Beyazıt Salonu’ndaki toplantıyı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yönetti. TBMM’nin 2021 yılını İstiklal Marşı yılı ilan etmesi nedeniyle Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı ile açılan mecliste konuşan Başkan […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/