Kahramanmaraş, sağlıklı yaşam için harekete geçiyor

DAĞDER HABER
0 0

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Medan Ahlak, Kültür ve Çevre Derneği, “Sağlıklı yaşam için harekete geç” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kahramanmaraş’ta Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği ile Medan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasına, gönüllü ve izcilerin yanı sıra vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Merdan Ahlak, Kültür ve Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Pak, kan ihtiyacının tamamını gönüllülerden karşılamaya çalışan Kızılay’ın yaşanan salgın hastalık süreci ve kış koşulları nedeniyle azalan kan stokları için zaman zaman bağış kampanyası düzenlediklerini belirtti. Üye, gönüllü ve izciler, 15 Ocak Cuma günü saat 16.00 da Onikişubat ilçesinde bulunan Kahramanmaraş Kan Merkezi’nde olacaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

İhracatları rakamları sektörün potansiyelini gösterdi

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Taşdelen Engin, Virtual Hometex Turkey 2021’in açılış programında konuştu. Başkan Taşdelen Engin, 2020 ihracat rakamlarının tüm olumsuzluklara rağmen sektörün potansiyelini gösterdiğini söyledi. T.C. Ticaret Bakanlığı katkıları, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), Denizli Sanayi Odası (DSO) ortaklığında Messe Frankfurt işbirliğiyle düzenlenen, Virtual Hometex […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/