Erzincan’da gençler online eğitimde

DAĞDER HABER
0 0

Erzincan’da COVID-19 tedbirleri kapsamında gençlere işaret dili, İngilizce, el sanatları, karikatür gibi kurs ve faaliyetler internet üzerinden çevrimiçi veriliyor.

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Erzincan Gençlik Merkezi’ndeki kurslar uzaktan eğitimle veriliyor. COVID-19’a yönelik tedbirler kapsamında evde kalan gençlerin vakitlerini değerlendirmek ve el becerilerinin artmasının amaçlandığı eğitimler, gelen taleplere göre açılıyor. Salgın kapsamında karikatür, işaret dili, İngilizce, hitabet-diksiyon, bağlama, el sanatları ve resim gibi kurslar tecrübeli eğitmenler tarafından uzaktan eğitimle tüm dünya gençlerine öğretiliyor. 

Eğitmenler ise, Gençlik Merkezi’nde bilgisayarlarının başında kursiyerler ise evlerinde telefon veya bilgisayarları ile eğitime katılarak, evlerindeki atık malzemelerle kukla bebek, anahtarlık, gibi el becerilerini geliştirirken resim yada karikatür gibi el becerilerini de geliştirebiliyorlar.

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, online eğitimlerin pandemi süresince devam ettiğini belirterek, “Online eğitim sürecimizde şuan 6 tane kursumuz var. Yaklaşık 2 bine yakın öğrencimiz online eğitim görüyor. Hem il içinden, hem il dışından hem ülkemizin dışından Erzincan Gençlik Merkezi olarak onlara misafir oluyoruz. Onlarda bize misafir oluyorlar” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Erzincan Jandarması’ndan terör örgütüne darbe

Erzincan’ın Kemah ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda terör örgütüne ait yaşam malzemesi ele geçirildi. Erzincan İl Jandarma Komutanlığı, terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik istihbaratı değerlendirdi. Kemah ilçesi kırsalında Şehit Jandarma Binbaşı Yılmaz Tanükül 21-02 Operasyonu gerçekleştiren jandarma,  operasyonda terör örgütüne ait yaşam malzemeleri ele geçirdi. 8 adet mağara/barınak içerisinde yapılan […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/