Türkiye’nin en büyük atletizm salonu Bursa’da

DAĞDER HABER
0 0

Uluslararası standartlarda 6 kulvarlı 200 ve 60 metrelik pistler, 6 ısınma kulvarı ile yüksek atlama, uzun atlama, gülle atma gibi branş alanlarının yanı sıra, 830 kişilik tribünü ve 72 metre çatı açıklığı ile Türkiye’nin en büyüğü, dünyanın sayılı atletizm salonu Bursa’da açılış için gün sayıyor.

Osmangazi Belediyesi tarafından 16 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Türkiye’nin en büyük ve en modern atletizm salonunda incelemelerde bulunan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Şahin, Türk Atletizmi adına büyük bir heyecan duyduğunu açıkladı.

Projenin mimarı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Bursa Gençlik Spor İl Müdürü Salih Başparmak ile birlikte salonda incelemelerde bulunan Şahin, dünyanın bu tesisi beklediğine dikkat çekti.

Kaynak: İHA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa'da viyadüğün ortasındaki boşluktan düştü, hayatını kaybetti

Bursa’daki çevre yolunda viyadüğün ortasındaki boşluktan aşağı düşen bir kişi, hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Yıldırım ilçesi Samanlı kavşağında bulunan viyadükten karşıdan karşıya geçmeye çalışan ismi henüz belirlenemeyen bir adam, elindeki çuvalla boşluktan aşağı düştü. 50’li yaşlardaki talihsiz adamı yerde gören sürücüler 112 ekipleri ile polise haber verdi. Olay yerine […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/