Bursa’da milyonluk arazideki gecekondu kümesler yıkıldı

DAĞDER HABER
0 0

Bursa’da milyonluk arazide koyun, kuş, tavuk ve kaz yetiştiren mahalle sakinlerinin gecekondu kümesleri, toma ve çevik kuvvet eşliğinde belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Osmangazi Belediyesi ekipleri, rezidans ve çok katlı binaların inşa edildiği Yeşilşehir’deki milyonluk arazide hayvan kümesleri olduğu ihbarı aldı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), polis ve Osmangazi Belediye ekipleri arazinin bulunduğu Panayır Mahallesi’ne operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda milyonluk arazideki koyunların taşınması için süre verilirken, kaz, tavuk ve kuşların bulunduğu gecekondu kümesler ise yıkıldı.

Kaynak: İHA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

TÜİK asgari ücret önerisini açıkladı

TÜİK, asgari ücret için yapılan üçüncü toplantıda önerisini sundu. TÜİK, 2 bin 792.10 lira asgari ücret önerdi. Taraflar 2021 yılı asgari ücretinin belirlenmesi için haftaya bir daha toplanacak. Türkiye’de milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret görüşmeleri devam ediyor. Hükümet, işverenler ve işçi sendikaları bugün üçüncü toplantıyı yaptı. Okunma: 372

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/