Osmangazi’den nefes aldıran yıkım

DAĞDER HABER
0 0

Osmangazi Belediyesi, mahallelere park, meydan ve yeşil alan kazandırmak için kamulaştırma çalışmalarını sürdürüyor.

Selamet Mahallesi Altınkurnalar Cami çevresine nefes aldırmak maksadıyla istimlâk edilen 2 katlı bina, belediye ekiplerince yıkıldı.

İlçede, çarpık ve plansız yapılaşmanın yol açtığı sıkıntıları ortadan kaldırmak, Osmangazi’yi daha modern ve yaşanabilir bir yer haline getirmek için gayret sarf eden Osmangazi Belediyesi, bu projeler için kamulaştırmalar yapmayı sürdürüyor.

Selamet Mahallesi Altınkurnalar Camii çevresine nefes aldıracak projesi için vatandaşlarla anlaşıp kamulaştırmalarla satın alınan binalar, belediye ekipleri tarafından yıkılıyor. Daha önce cami bitişiğindeki bir binayı yıkan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kamulaştırma işlemleri tamamlanan 135 metrekarelik iki katlı binanın da yıkımını gerçekleştirdi.

Kaynak: İHA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Nilüfer'de su kesintisi

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde su kesintisi uygulanacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer İlçesi; Akçalar Mahallesi ve civarında 30.12.2020 – 01.02.2021 tarihleri arasında 10:00 – 18:00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacak. Okunma: 440

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/