Kestel Kavşağı’na akıllı dokunuş

DAĞDER HABER
0 0

Bursa Büyükşehir Belediyesi, konforlu ve rahat ulaşım amacıyla başlattığı akıllı kavşak uygulamalarına şehrin girişindeki Kestel Kavşağı’nı da ekledi. Uygulamayla birlikte Kestel çıkış kolunun araç yükü yüzde 40 oranında azalacak.

Şehrin doğu yönünden giriş noktasındaki Kestel Kavşağı’nda yaşanan trafik sıkışıklığını sona erdirmek üzere harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, akıllı kavşak düzenlemesini en kısa sürede bitirerek özellikle sabah işe gidiş ve akşam iş dönüşü yaşanan ulaşım sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Kestel kavşağında yapılan düzenlemeyle Uludağ Caddesi’nden Ankara ve Bursa istikametine doğru gitmek isteyen yaklaşık 700 araç, kavşağın en yoğun kolu olan Kestel çıkışından izale edilmiş olacak. Kavşak çalışmaları kapsamında 1350 metrekare parke, 1550 metre bordür, 150 metreküp beton, 550 metreküp kazı, 450 metreküp alt temel, 750 ton PMT, 850 ton asfalt imalatı yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Marmara'da yunusların şovu mest etti

Marmara denizine açılan balıkçılar bugünlerde yunusların yaptığı şovlarla mest oluyor. Karacabeyli balıkçılar önceki gün balık tutmak için açıldıkları Marmara denizinde ağlarını toplarken yunusların şovuna hayran kaldı. O anları fotoğraflayan doğa fotoğrafçısı Alper Tüydeş, “Sanki onları izlediğimizi biliyorlar ve o yüzden bunu yapıyorlardı” dedi. Öte yandan Karacabeyli tekne kaptanı Akın Dova […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/